Bedevaart Kevelaer 2022

De Utrechtse broederschap kijkt er met grote vreugde weer naar uit. Deze keer is er weer een uitgebreid programma mogelijk. In Kevelaer wordt de Moeder Gods wordt vereerd als:” De Troosteres van de bedroefden”

Het thema is dit jaar: Hemel en aarde aanraken.

In diverse plaatsen rondom Utrecht zijn er opstapplaatsen voor de deelnemers. Alles wordt georganiseerd rondom de 2 daagse bedevaart.

Pastoor Ambting gaat ook mee. We hopen op een volle  bus uit de parochie Licht van Christus. Het zou een mooie opmaat zijn voor de bisdombedevaart naar Lourdes volgend jaar.

Op 18 en 19 augustus gaat er een bus. Donderdags vertrekt ze omstreeks 8.00 uur.  De kosten voor deze reis bedragen € 65,– per persoon inclusief  de gezellige tussenstop met koffie en gebak. De verblijfskosten van uw pension in Kevelaer zijn daarbij niet inbegrepen.

U kunt ook kiezen om één dag mee te gaan.
Donderdag 18 augustus vertrekt ‘s avonds dan de bus n om ongeveer 21.30 uur weer uit Kevelaer.  De kosten voor de ééndaagse reis inclusief diner en koffie op de heen- en terugreis  bedragen €70,– per persoon.

Daarnaast  is er de fietsbedevaart als een derde mogelijkheid van 17 tot en met 20 augustus 2022. Speciaal voor misdienaars/acolieten en fiets liefhebbers. Het aantal deelnemers is daaraan beperkt.

Voor informatie en opgave kunt u terecht bij de onderstaande contactpersonen:

Toos Oostrum  Pastoor Ohllaan 7  Vleuten
telefoon: 030- 6772718

Karin van der Helm :