B & W Gem. Utrecht dupeert Aquafit groepen

Aquafit groep Vleuten kan weer zwemmen!

Na een aangetekende brief aan de Burgermeester heeft de Gemeente in allerijl toch een oplossing gevonden voor de Aquuafit groep en kunnen we weer oefenen. Ook andere groepen werden gedupeerd en kunnen aan de gang. De Gemeente biedt zelfs een cursus die voorziet in het diploma ZRZ.
Gemeente, waarom moest er eerst zoveel problemen opleveren???
Denk toch eerst na voordat u een besluit neemt!!!

Aquafit groep Vleuten gedupeerd door gemeente Utrecht.

14 Dagen voor de zomervakantie kreeg  Fysiotherapeut Erik Koopman te horen dat hij na de vakantie een licentie ZRZ (Zwemmend redden voor Zwembaden) moest hebben om de Aquafit groep te leiden. Koopman leidt al 34 jaar deze groep en er is nog nooit iets gebeurd!
Helaas had hij die licentie niet en kan de deze pas 15 oktober 2022 bemachtigen. Eerder wordt de cursus niet gegeven, ook door de Gemeente Utrecht niet. Het gaat dus om 6 weken!
Natuurlijk hoopte de groep dat de Gemeente een oplossing vond zodat de groep door kan gaan onder leiding van Erik Koopman. Inmiddels is bekend dat de Gemeente Utrecht geen dispensatie verleend voor die 6 weken.
Door Corona hebben we bijna 2 jaar niet kunnen oefenen en dat heeft voor veel mensen van de groep grote gevolgen. Zelf heb ik een gedeeltelijke dwarslaesie en door de medicamenten tegen borstkanker zijn mijn gewrichten verstijfd en verkrampt. Door oefeningen te doen in het warme water blijft het enigszins op peil.
Gemeente geeft voor 6 weken geen dispensatie!
Helaas krijgt Erik Koopman hij geen dispensatie van de Gemeente Utrecht om deze 6 weken te overbruggen.
Je vraagt je af waar zijn de wethouders mee bezig. Kennelijk kunnen ze niet in oplossingen denken en gelden er voor de burgers alleen maar regels terwijl wethouders zelf zich niet aan de regels houden.
T.Oostrum